Dukker & Tilbehør

Rutenett Liste

Set Descending Direction

1-10 of 35

Page:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 • MY BABY TRILLEVÅGN

  Beskrivelse Ikke tilgjengelig
  Learn More

  Special Price 189.00

  Regular Price: 209.00

 • DISNEY PRINCESS TWIRLING SKIRT CINDERELLA DUKKE

  DISNEY PRINCESS Twirling Skirt Askepott dukke Ta Askepott med til ballet og la henne danse natten lang. Denne Askepott-dukken er kledd i en vakker, blå ballkjole med et magisk skjørt som snurrer og glitrer når du dreier dukken bortover dansegulvet. Akkurat som i eventyret kommer Askepott til å være ballets dronning. Fra 3 år.
  Learn More
  339.00

 • DISNEY PRINCESS ASKEPOTTS SOVEROM

  DISNEY PRINCESS Askepotts soverom Med dette settet har Askepott det perfekte stedet å drømme, danse og gjøre seg klar til ballet. Soveromssettet inneholder en vakker, vogninspirert himmelseng med et slottsinspirert hodegjerde, en klokke som skal til å slå midnatt, et speil og et stort skoskap. Det er også et par glassko til Askepott. Dukke selges separat. Fra 3 år.
  Learn More
  409.00

 • DISNEY, ASKEPOTT HEST OG VOGN

  DISNEY PRINCESS Askepott hest og vogn Det som pleide å være et vanlig gresskar, er nå en elegant vogn, klar til å kjøre Askepott til ballet eller kjøre henne og prinsen på rundtur i kongeriket. Den gylne, dekorerte vognen trekkes av en vakker, hvit hest, og selve vognen har dører som kan åpnes og plass til en dukke. Det er plass til nok en dukke bakpå vognen. Dukker selges separat. Fra 3 år.
  Learn More
  439.00

  Utsolgt

 • FROST Anna og Kristoff dukker

  DISNEY PRINCESS FROST Anna og Kristoff dukker Gjenskap kjærligheten og eventyret fra filmen Frost med disse Anna- og Kristoff-dukkene. Ta dem med på et iskaldt, nytt eventyr, eller gjenskap de magiske scenene fra Frost. Begge dukkene er kledd i de elegante antrekkene du kjenner fra filmen. Fra 3 år.
  Learn More
  369.00

 • Frost Olaf figur

  DISNEY PRINCESS Frost Olaf figur I DISNEY-filmen Frost bruker Elsa de magiske kreftene sine til å vekke den søte snømannen Olaf til live. Nå kan du gjøre det samme med denne gøyale Olaf-figuren. Akkurat som i filmen faller Olaf fra hverandre – hodet hans løsner og han har avtakbare armer. Du kan sette sammen delene hans akkurat slik du vil og bygge din egen snømann. Olaf endrer også ansiktsuttrykk når du trykker på en knapp. Fra 3 år.
  Learn More
  279.00

 • INTERAKTIV PRINSESSE

  BABY BORN interaktiv prinsesse Barna kommer til å elske å leke med denne interaktive Baby Born-dukken. Hun beveger seg, lager lyder og samhandler med andre interaktive Baby Born-leker. Når du legger henne ned, lukker hun øynene. Hun drikker av tåteflasken sin og tisser også i bleien. Inkl. 1 prinsessedukke med diadem, 1 diadem til deg, tåteflaske, babymat, bleie, narresmokk, potte og mye mer. Dukken er 43 cm. Fra 3–6 år.
  Learn More
  429.00

 • INTERAKTIVT BADEKAR

  BABY BORN interaktivt badekar Familiens yngste kommer til å elske å sette den interaktive Baby Born-dukken sin ned i dette badekaret. Da spilles det musikk og det er lys som blinker! Du kan fylle badekaret og pumpe vannet gjennom dusjen. Inkl. 1 badekar, 1 badeand 1 håndkle. Interaktiv dukke selges separat. Bruker 3 stk. AA-batterier (inkludert). Fra 3–6 år.
  Learn More

  Special Price 419.00

  Regular Price: 449.00

 • SOFIA FAMILIESETT

  OFIA DEN FØRSTE familiesett Når moren hennes gifter seg med kongen av Enchancia, får prinsesse Sofia plutselig en helt ny familie. Dette settet inneholder alle familiemedlemmene: Sofia, moren hennes, dronning Miranda, stefaren hennes, kong Roland II, og tvillingene, prinsesse Amber og prins James. Alle figurene er kledd i elegante ballklær. Fra 3 år.
  Learn More
  370.00

 • Sofia bedset

  SOFIA DEN FØRSTE Sofias kongelige seng Sofia sover som bare en prinsesse kan gjøre det i den kongelige senga si. Sofia er kledd i nattkjole og har på seg den kjente, lilla amuletten når hun sover i den rosa himmelsengen med fire stolper. Inkl. 1 Sofia-dukke, himmelseng, kiste, kaninen Kløver og rødstrupen Rødme, samt et lite tilbehør til dukken. Dukken er 7,5 cm. Fra 3 år.
  Learn More
  279.00

Rutenett Liste

Set Descending Direction

1-10 of 35

Page:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4