Biler og Kjøretøy

Rutenett Liste

Set Descending Direction

1-10 of 16

Page:
 1. 1
 2. 2
 • BRUDER GRAVEMASKIN

  BRUDER gravemaskin Førerhuset på den robuste gravemaskinen kan roteres 360° på understellet, og den fullt fungerende grabben styres enkelt ved hjelp av håndtaket på siden av gravemaskinen. Støttebeina kan foldes ut for å gi ekstra stabilitet ved krevende Fra 3 år.
  Learn More

  Special Price 209.00

  Regular Price: 269.00

 • PLANES FIRE & RESCUE CABBIE

  PLANES Fire & Rescue Cabbie transporter Her kommer Cabbie for å hjelpe! I filmen Fly 2: Brann og Redning er Cabbie en del av det modige mannskapet som har et veldig spesielt oppdrag – de transporterer og slipper ut røykhoppere som bekjemper branner. Dette store transportflyet har snurrende propeller og plass nok til å kunne ta med seg tre røykhoppere samtidig. Du trenger bare åpne bakluken for å oppbevare eller slippe ut røykhopperne, og så er Cabbie klar for sitt neste oppdrag. Kjøretøyer følger ikke med. Fra 3 år.
  Learn More

  Special Price 429.00

  Regular Price: 549.00

 • PLANES FIRE & RESCUE REDNINGSLEKESETT

  PLANES Fire & Rescue redningslekesett I filmen Fly 2: Brann og Redning blir Dusty en del av et modig mannskap i brannvesenets rednings- og slukningstjeneste. Mannskapet gir alt for å beskytte den historiske nasjonalparken Piston Peak. Men kommer Dusty til å klare å bekjempe en voldsom brann på brua og redde vennene sine? Han trenger så absolutt hjelp fra deg. Plasser brannmålene på brua og rundt omkring i lekesettet. Så flyr du Dusty gjennom banen ved hjelp av Action Shifters-spaken. Send ham oppover fossen etter oppfylling og fly raskt ned den kurvede banen mot brua for å slukke brannen. Kan settes sammen med andre Action Shifters-sett. Inkl. 1 Dusty-fly. Fra 4 år.
  Learn More

  Special Price 549.00

  Regular Price: 699.00

 • HOT WHEELS TRACK

  HOT WHEELS Track Builder startsett Med dette HOT WHEELS Track Builder-startsettet har du mulighet for å bygge din helt egen bilfabrikk. Settet inneholder unike byggeklosser som gjør at du kan bygge og gjenoppbygge vannrett og loddrett og til og med i en spiral, før du sender bilene nedover banen eller slipper dem fra porter i ulike retninger. Inkl. 1 HOT WHEELS-bil. Fra 4 år.
  Learn More

  Special Price 389.00

  Regular Price: 449.00

 • HOT WHEELS CARS GAVEPAKKE

  HOT WHEELS – 10 biler 10 metallstøpte biler. Inkl. en eksklusiv bil. Pakkene er delt inn i forskjellige temaer.
  Learn More

  Special Price 269.00

  Regular Price: 339.00

 • BRUDER TRAKTOR

  BRUDER Massey Ferguson 7600 traktor Massey Ferguson 7600-serien representerer en rekke prisvinnende traktorer. Denne BRUDER-modellen av et slikt energibunt har et gjennomsiktig førerhus og motorpanser og dører som kan åpnes. Traktoren har en ekstra styrestang som er koblet til gjennom takluken. Den har også en styrbar, avfjæret aksling, avtakbar frontvekt, dreibar kobling som kan justeres i høyden og profildekk. Fra 3 år.
  Learn More

  Special Price 429.00

  Regular Price: 569.00

  Utsolgt

 • BRUDER MAN DYRETRANSPORT

  Bruder dyretransport 52 cm. Dyretransport med avtakbar container og rampe. Sidene på vognen kan foldes ned, dørene kan åpnes og du kan tippe førerhuset. Inkl. 1 ku.
  Learn More

  Special Price 599.00

  Regular Price: 769.00

 • BRUDER CAT GRAVEMASKIN

  Bruder Caterpillar gravemaskin med larveføtter 58x29 cm. Med larveføtter, førerhus som kan dreies, og fullt funksjonsdyktig lessearm.
  Learn More

  Special Price 619.00

  Regular Price: 799.00

  Utsolgt

 • BRUDER LASTEBIL

  Bruder – MAN TGA bergingsbil med terrengbil (uten lys- og ly Alle har sett denne bergingsbilen i aksjon når den henter et kjøretøy som har vært involvert i en trafikkulykke og tar det med til bilverkstedet. Når bergingsbilen skal hente de ulike kjøretøyene, kan lasteplattformen fjernes og kranen dreies. Den utvidbare heisemekanismen består av heiseplattform og hjulklamper slik at tauingen kan foregå trygt og raskt. Bremseklosser til hjulene og utfellbare støttebein sikrer stabilitet, og profildekk setter prikken over i-en. Førerhuset på MAN-bergingsbilen kan vippes og har utfellbare speil som gir god sikt bakover. Motorpanseret på terrengbilen kan også åpnes, og frontruten kan slås ned. Det er også mulig å styre terrengbilen.
  Learn More

  Special Price 619.00

  Regular Price: 799.00

  Utsolgt

 • BRUDER MERCEDES-BENZ DUMPER

  BRUDER Mercedes-Benz Arocs Halfpipe dumper Robust konstruksjon og effektivitet er nøkkelordene for Mercedes-Benz Arocs-serien. Den spesielle halvrørsformen på beholderen på denne dumperen sikrer at lasten blir liggende der den skal under transporten, og en baklem som kan åpnes gjør det lettvint å losse beholderen. Førerhuset har dører som kan åpnes og sidespeil som kan foldes inn. Fra 3 år.
  Learn More

  Special Price 649.00

  Regular Price: 799.00

Rutenett Liste

Set Descending Direction

1-10 of 16

Page:
 1. 1
 2. 2